Namizni prti so odlična dekoracija za mizo

Nekaj časa nazaj smo kupili novo mizo za kuhinjo. Tako pa smo želeli to mizo sprva malo zaščititi, nato pa smo jo želeli še malo popestriti, tako da bi imela ta nekoliko lepši izgled. No zato pa so se nam zdeli namizni prti odlična rešitev za to, kar smo želeli doseči, saj bi sprva ti prti varovali mizo, ter delovali kot nekakšna zaščita pred raznimi praskami, ki bi lahko nastale na mizi, ali pa če se kaj polije, da se to ne polije neposredno na mizo. 

Namizni prti so odlična dekoracija za mizo

No tako pa smo se zato odpravili na splet, da bi si ogledali različne opcije, ki smo jih imeli glede kuhinjskih prtov. Tukaj pa smo imeli na voljo res ogromno različnih opcij, tako da nas je čakalo še nekaj razmišljanja, saj so nam bili vsi namizni prti zelo všeč, ter je bila izbira zato zelo težka.

Nato pa smo se odločili, da bi bili kuhinjski prti, ki pokrijejo celotno mizo še najboljši. Nato pa bi lahko to popestrili s kakšnimi tekači za mizo, ki pa je dolg in pa ozek. Ta pa bi lahko deloval kot odlična dekoracija za prt. Nato pa se je bilo potrebno še odločiti za barvo prta. Tukaj pa smo si izbrali enobarven siv prt za čez celotno mizo in pa bel tekač za mizo, ki pa je dajal zelo lep kontrast sivemu prtu.

Ko pa smo imeli sedaj približno idejo, kako smo želeli da bi naši namizni prti izgledali, pa smo začeli še izbirati primeren material. Najboljša izbira pa se nam je tukaj zdela poliester ali pa lan, saj bi bili takšni namizni prti še najbolj trpežni in elegantni, ter tudi trajni.

No tako pa sta se le našla primerna kuhinjska prta, s katerima smo lahko zelo lepo dekorirali našo mizo in pa jo zaščitili pred raznimi poškodbami, ki bi se lahko poznale na mizi.